De Christian Pol Foundation heeft voor 2 gezinnen een heerlijke dag/dagen weg geregeld.

De Christian Pol Foundation heeft voor 2 gezinnen een heerlijke dag/dagen weg geregeld, zodat ze even heerlijk konden ontspannen en genieten. Hieronder een kort verslag van deze beide gezinnen.

Hallo! We zijn weer bijgekomen van 3 heerlijke dagen weg. Wat een feest was het, PSV, de Efteling, het ontbijt, het huisje, het was echt geweldig. De kinderen, en wij, hebben enorm genoten. Wat bijzonder dat jullie dit voor ons hebben mogelijk gemaakt. Mees had tranen in zijn ogen van het PSV shirt met zijn naam er op. We weten niet hoe we jullie moeten bedanken, we hebben zo genoten!
Ik heb een foto van de kinderen voor de poort van de Efteling toegevoegd, ik dacht dat deze misschien leuk was voor de site. Heel veel liefs van ons allemaal Onderwerp: Super dag gehad .

Bericht:
Hallo Zoals beloofd even een verslagje van ons dagje uit naar het Dolfinarium . We hebben echt een onvergetelijke dag gehad . In het water met de dolfijnen was echt een ervaring om nooit te vergeten . Maureen hebben we het pas verteld toen we er waren .Ze was helemaal blij . Ze vond het een super ervaring . We hebben heerlijk gegeten en ons echt prima vermaakt . Esmee heeft ook genoten .Ze vond de geluiden van de dolfijnen heel erg mooi . De dolfijnenshow was geweldig . Kortom een zeeeeeer geslaagde dag . Ze hebben een grote knuffel uitgezocht als aandenken aan deze fantastische dag. Heel erg bedankt namens ons allemaal .Het is lang geleden dat we een dag weg zijn geweest met elkaar Het heeft ons bijzonder goed gedaan allemaal .We hebben genoten . Groetjes